Nieuwe vacatures bij Nieuwe Sluis Zeebrugge

  • 22 augustus 2022

Na de bekendmaking van het inrichtingsalternatief eind juni, werkt het projectteam van Nieuwe Sluis Zeebrugge volop verder aan de plannen voor de nieuwe sluis. Momenteel is het team op zoek naar extra krachten om het projectteam te versterken. Lees hieronder meer over de vacatures.    

Jurist grote infrastructuurwerken

Als ‘Jurist grote infrastructuurwerken’ lever je juridische ondersteuning voor onder meer het complex project Nieuwe Sluis Zeebrugge. Je verdiept je in de verschillende facetten van het project en fungeert als aanspreekpunt voor juridische vragen en opdrachten binnen het project. Je treedt op als vertegenwoordiger voor de cluster Juridische Zaken in projectteams en werkgroepen. Bovendien volg je alle dossiers en ontwikkelingen m.b.t. grote infrastructuurprojecten op en onderhoud je nauwe contacten met andere ondersteunende partners. Binnen de cluster Juridische Zaken vindt regelmatig overleg plaats, maar ook met de collega’s van andere afdelingen werk je intensief samen. 

Een uitgebreide omschrijving van de vacature en de mogelijkheid om te solliciteren vind je op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/vacatures/jurist-grote-infrastructuurprojecten-8085b0.

Solliciteren kan tot en met 12/09/2022 via bovenstaande website.

 

Projectcoördinator Nieuwe Sluis Zeebrugge

Als 'Projectcoördinator Nieuwe Sluis Zeebrugge' ben je mee verantwoordelijk voor de specifieke domeinen van het complex project Nieuwe Sluis Zeebrugge op basis van jouw expertise en interesses. We zoeken projectcoördinatoren met financiële expertise, een expertise risicomanagement en een expertise procesbeheersing. Je wordt actief betrokken bij de voorbereiding, structurering en opvolging van dit grote infrastructuurproject.

Een uitgebreide omschrijving van de vacature en de mogelijkheid om te solliciteren vind je op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/vacatures/projectcoordinator-nieuwe-sluis-zeebrugge-5c646c

Solliciteren kan tot en met 18/09/2022 via bovenstaande website.

 

Coördinator geotechnisch onderzoek

Als 'Coördinator geotechnisch onderzoek' werk je aan de geotechnische beproevingsopdrachten voor het project Nieuwe Sluis Zeebrugge. Je stuurt de technische dossierondersteuners binnen de afdeling Geotechniek aan en maakt grondlagenopbouwen op met de bijhorende geotechnische karakteristieken. Bovendien werk je verder mee aan de uitbouw van het kenniscentrum geotechniek en beoordeel je geotechnische proefprogramma's van externe partijen.

Een uitgebreide omschrijving van de vacature en de mogelijkheid om te solliciteren vind je op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/vacatures/coordinator-geotechnisch-onderzoek-668105.

Solliciteren kan tot en met 20/09/2022 via bovenstaande website.

 

Studie-ingenieur stabiliteit

Als 'Studie-ingenieur stabiliteit' stuur en controleer je de ontwerp- en tekenwerkzaamheden van het studiebureau voor het project Nieuwe Sluis Zeebrugge. Je verzorgt overzichtelijke aanbestedingsplannen in samenwerking met de tekenaars en controleert de gedetailleerde raming van de kostprijs van het project. Daarnaast sta je in voor de controle en begeleiding van externe partners. Bovendien neem je een adviserende rol aan bij het overleg tussen de klant en de aannemer en leveranciers.

Een uitgebreide omschrijving van de vacature en de mogelijkheid om te solliciteren vind je op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/vacatures/studie-ingenieur-stabiliteit-72ae9d.

Solliciteren kan tot en met 26/09/2022 via bovenstaande website.